Årsmøde 2020: Relation og kontinuitet – i fortid, nutid og fremtid

Planlægningsgruppen har gjort sig umage for at gøre årsmødet - her i DSAM’s jubilæumsår – til noget helt særligt, så du kan godt glæde dig til både et spændende dagsarrangement og en forrygende festmiddag om aftenen.

Vi satser fortsat stærkt på, at vi kan mødes i Kolding d. 2. oktober, men skulle vi blive nødt til at aflyse grundet situationen med COVID-19, refunderer vi selvfølgelig dit tilmeldingsgebyr.

Tøv derfor ikke med at tilmelde dig - brug en kursusdag sammen med gode kolleger, og tag med på DSAM’s årsmøde den 2. oktober på Comwell Kolding.

Temaet for årsmødet er højaktuelt: Relation og kontinuitet – i fortid, nutid og fremtid.

Netop coronakrisen og de nye arbejdsforhold med videokonsultationer har om noget understreget værdien af en god læge-patient-relation, og at DSAM ramte plet med kampagnebudskabet ”Det gør en forskel, at vi kender hinanden”. Vi udfordrer udsagnet og spørger, hvilken forskel det gør, at vi kender hinanden; at relation og kontinuitet kendetegner almen praksis - og hvordan det vil se ud i fremtiden. Og kan der på den anden side også være risici forbundet med at blive set af den samme læge hver gang?

Vores keynotespeaker Margaret McCartney vil tale om kontinuitet med fokus på fremtidens udfordringer for almen praksis. Hun vil også komme ind på, hvad vi i almen praksis har lært af krisen også i relation til temaet om relation og kontinuitet. Margaret McCartney er praktiserende læge i Glasgow og har en brændende interesse for evidensbaseret medicin. Hun er forfatter til flere bøger og broadcaster til radio.

Da vi i år også skal fejre DSAM's 50-års jubilæum, får vi besøg af Niels Bentzen, speciallæge i almen medicin, professor emeritus ved Aalborg Universitet, der – også med fokus på kontinuitet – kaster et blik tilbage på de forgangne 50 år og måske giver os et par tips til de kommende 50 år.

Ud over de fælles sessioner i plenum vil der være to runder med parallelle sessioner, som berører mange forskellige emner.

Program m.v. kan du finde i Practicus nr. 250 og på DSAM’s hjemmeside  

Vi anbefaler tilmelding i god tid, da:

  • Antallet af pladser kan blive væsentligt reduceret (både årsmøde og sessioner)
  • Prisen er lavere ved tilmelding før 1. august 2020
  • Du får pengene tilbage, hvis mødet må aflyses.

Vi ses til årsmødet!


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk