Er du kandidat til DSAM’s repræsentantskab?

Selskabet har brug for engagerende almenmedicinere, som har lyst til at indgå i et fagligt fællesskab, der arbejder med almenmedicinske værdier. Det sker lokalt nær dig i din region.

Vi håber, at du vil overveje at stille op. Du skal være meget velkommen!

Anne Møller, som er medlem af DSAM's bestyrelse og formand for regionsbestyrelsen i Sjælland, fortæller her - iblandet lidt reklame for valg og valgmøde i Sjælland - hvad arbejdet i regionsbestyrelsen har betydet for hende personligt.

 - 118,2 KB


Fakta om valget

Du vil blive valgt til DSAM’s regionsbestyrelse i din arbejdsregion. De fem regionsbestyrelser danner tilsammen DSAM’s repræsentantskab, der i alt består af 25 medlemmer. Du bliver derfor både medlem af regionsbestyrelsen og repræsentantskabet.

Repræsentantskabet mødes i hyggelige rammer 1-2 gange om året samt i den debat, der foregår på DSAM’s intranet. Mødeform og antal møder lokalt i regionsbestyrelserne varierer fra region til region, så det kan du selv være med til at påvirke.

Der er behov for flere kræfter i alle regioner, men antallet af ledige medlems- hhv. suppleantposter varierer, så det skal du finde på valgsiden for din region på dsam.dk/valg. Her kan du også læse, hvordan man f.eks. er valgbar og andet relevant faktuelt valgstof.


Kender du en kandidat til DSAM's talentpris?

Kender du en ildsjæl eller et lægetalent, som fortjener særlig opmærksomhed?

I DSAM mener vi, at der er vigtigt at hylde de kolleger, som f.eks. arbejder målrettet for at løse en lægefaglig problemstilling, som sætter fokus på særlige faglige udfordringer, eller som utrætteligt arbejder for at skabe bedre vilkår for patienterne eller måske en hel anden passion.

Du kan læse mere om sidste års prisvinder i Dagens Medicin her.

Kender du en person, som har udvist et særligt talent inden for faget almen medicin eller har medvirket til at profilere selskabet og/eller standen, hører vi gerne fra dig. Send dit forslag til, hvem du mener, det skal være og hvorfor senest den 1. august 2020 til dsam@dsam.dk.

Fakta om prisen

Prisen gives til en person, der ved en ekstraordinær indsats har medvirket til at profilere selskabet eller standen. Med prisen følger 10.000 kr.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk