Har du husket at tilmelde dig DSAM’s årsmøde? Hvis ikke, så gør det nu – priserne stiger 1. august!

Du kan stadig nå at tilmelde dig til årsmødet til Early Bird-pris, men så skal det også være meget snart. Priserne stiger d. 1. august.

Årsmødegruppen har gjort sig umage for at sammensætte et rigtig spændende dagsprogram, med både keynotesessioner og parallelle sessioner. Du finder helt sikkert sessioner, som er relevante for netop dig. Du kan læse mere om årsmødet og programmet her.

Og så skal vi selvfølgelig have et brag af en fest i år – hvor vi jo også fejrer, at DSAM runder de 50 år. 😊 Grundet den aktuelle situation med krav til afstand er vi ikke sikre på, om vi må danse sammen d. 2. oktober, men der er god grund til at glæde sig alligevel. I skrivende stund forventer vi, at festmiddagen bliver et ”siddende” arrangement, hvor du – foruden en udsøgt middag og samvær med kære kolleger – kan nyde underholdning fra scenen med bl.a. en dygtig standupkomiker, brødrene Lund Madsen, minikoncert med Zididada Trio m.fl. Og skulle der være mulighed for at danse igen d. 2. oktober, så sørger vi selvfølgelig også for dansemusik til dans ud på de små timer.

Tilmeld dig årsmødet her

 - 9,7 KB  - 13,3 KB   - 10,2 KB

Har du allerede tilmeldt dig årsmødet, men har glemt at tilmelde dig festmiddagen, så har du stadig mulighed for at deltage. For at eftertilmelde dig til festmiddagen skal du finde din tilmeldingsbekræftelse fra NemTilmeld. Næsten nederst er der et link til ”Foretag ændringer”. Følg linket og instruktionen på skærmen. Bemærk, at du skal trykke ”Tilføj”, før du vælger at gemme.  

Årsmødet er godkendt til refusion i Fonden for Almen Praksis, og praktiserende læger samt uddannelseslæger i fase 2 og 3 kan søge om refusion, efter kurset er afholdt. Du kan læse mere her.

Vi glæder os til at se dig i Kolding d. 2. oktober.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk