DSAM aflyser årsmødet og udsætter jubilæumsfejring

Bestyrelsen i DSAM har besluttet at aflyse vores planlagte årsmøde på Comwell Kolding 2. oktober 2020. Selvom vi i princippet nok kunne gennemføre indenfor rammerne af det tilladte, så er smitterisikoen mellem lægerne – selv om den er meget lille - en risiko vi ikke fristes af at binde an med. Dertil kommer, at nogle læger under uddannelse ville blive nødt til melde fra, pga. deres hospitalstilknytning. Derfor har vi, efter grundig overvejelse og med stor beklagelse, valgt at aflyse DSAM´s årsmøde 2020 og at udsætte vores 50-års jubilæumsfejring til 2021.

Det er med blødende hjerte, at vi aflyser netop lige i år, hvor vores dedikerede medarbejdere og medlemmer har lagt så stor energi i at skabe et særligt spændende program for vores jubilæum og årsmøde. Vi er nødt til at gå med livrem og seler i denne tid, og vi ville kunne risikere, at en del lægepraksis kunne blive ramt af karantæne, hvis der var et enkelt tilfælde af smitte, som blev konstateret blandt deltagerne. Den risiko vil vi ikke løbe,” siger formand for DSAM, Anders Beich.

FAKTA om årsmødet

DSAM´s årsmøde afholdes af de praktiserende lægers faglige selskab og tilbyder lægefaglige sessioner og efteruddannelse. Der deltager normalt ca. 300-400 deltagere. DSAM fylder 50 år i 2020, og der var planlagt en stortstilet fejring på årsmødet, som vi nu udsætter til næste år.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk