Er du praktiserende læge, og har du lyst til at arbejde med faglighed i en politisk organisation, så er muligheden der nu.

DSAM søger nemlig en lægefaglig konsulent i ca. 7 timer om ugen, som dels skal have ansvaret for koordinering og udarbejdelse af selskabets høringssvar og dels være med til at udpege og holde kontakten til kollegaer, der repræsenterer DSAM i forskellige arbejdsgrupper, primært i Sundhedsstyrelsen.

I DSAM er vi netop i gang med en undersøgelse, hvor vi spørger til, hvor tilfredse vores udpegede er med at repræsentere deres selskab, om de oplever, at deres synspunkter bliver hørt, og om hvordan opbakningen er fra sekretariatet. De udpegede oplever generelt både at blive hørt og anerkendt for deres synspunkter, og hovedparten føler sig godt klædt på af sekretariatet. Det viser, at der er et godt afsæt at bygge videre på for vores nye konsulent.

Vi glæder os meget til at høre fra interesserede kandidater senest den 15. marts 2021 kl. 12.00. Se yderligere kontaktoplysninger i opslaget.

Se hele opslaget her

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk