Early bird slutter 1. juli

Det går fortsat godt med tilmeldingerne til DSAM's årsmøde den 1. oktober. Hvis du overvejer at tage med, men ikke har tilmeldt dig endnu, så skal du være opmærksom på, at priserne stiger med cirka 20 procent den 1. juli.


Alle værelser er udsolgt

Faktisk går tilmeldingerne så godt, at vi allerede nu må melde alle værelser udsolgt. Overnatning er derfor desværre ikke længere en mulighed i tilmeldingen. Vi har samtlige 180 værelser på hotellet til vores rådighed, så der er ikke flere at komme efter dér.

Vi tilbyder at sætte dig på en venteliste til værelse på Comwell Kolding, men det vil nok være en god ide, at du også booker et værelse på et af byens øvrige hoteller, f.eks. Zleep Hotel Kolding, som ligger små 10. minutters gang fra Comwell. Og book endelig med mulighed for sen annullering, da afbud til årsmødet jo kan komme helt frem til dagen.  

Ønsker du at komme på ventelisten til værelse på Comwell Kolding, så send en mail til asg@dsam.dk


Festmiddagen og underholdningsprogrammet

Vi er stadig ikke i stand til at løfte sløret for det samlede underholdningsprogram til festmiddagen, men en flig tør vi godt, og du kan godt glæde dig. 

Vi fortsætter den forsinkede fejring af DSAM's 50-års jubilæum. Vi skal nyde en skøn middag sammen med de bedste kolleger. Vi skal uddele Talentprisen 2021. Vi skal underholdes af Brdr. Lund Madsen. Og vi skal selvfølgelig danse til levende musik til ud på de små timer, hvis vi altså må.  

Vi glæder os. Hvad med dig?


Videre herfra?

Klik her, hvis du vil læse mere om årsmødet.

Klik her for at gå direkte til tilmelding.

Tilmeld festmiddagen
Hvis du er tilmeldt dagsprogrammet, og gerne vil tilføje middagen, skal du finde linket til redigering i din tilmeldingsbekræftelse.

Tvivl, ønsker eller problemer
Er du i tvivl om noget i forhold til din tilmelding, har du ønsker om fx at komme på ventelisten til et værelse på Comwell, er der ændringer til din tilmelding, som du ikke selv kan rette, eller har du brug for anden hjælp i forbindelse med din tilmelding, så send en mail til Annette Gehrs: asg@dsam.dk. Vær opmærksom på, at Annette har ferie i uge 26 og 27, så du vil først få svar i sidste halvdel af juli. Mails om årsmødet bliver behandlet i den rækkefølge, de er modtaget. 


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk