Spændende års- og repræsentantskabsmøde i pipelinen

Med en forhåbentlig godt brugt sommerferie og fornyet energi i bagagen er det nu tid til at se på, hvad efteråret byder på af interessante aktiviteter.

Og her kan DSAM sagtens være med i kampen. Vi byder ind med et årsmøde den 1. oktober på Comwell Kolding, hvor vi har planlagt et spændende fagligt program og derudover holder en stor jubilæumsfest. Vi fejrer jo DSAM's 50-årsjubilæum med et års forsinkelse. Så er du ikke blandt de +400 kolleger, der allerede har meldt sig til, så er nu et godt tidspunkt.

Læs mere om årsmødet her.

Desværre er der udsolgt på alle værelser på Comwell Kolding natten mellem fredag og lørdag, men du kan komme på ventelisten til et værelse på Comwell (send mail til asg@dsam.dk) og/eller booke overnatning på et nærliggende hotel (fx Zleep).

Og der er god grund til at blive, for dagen efter, altså lørdag den 2. oktober, fortsætter vi på Comwell Kolding med det årlige efterårs-repræsentantskabsmøde. Her skal det nye repræsentantskab vælge selskabets næste formand, idet Anders Beich's funktionstid som formand udløber.

Du kan selv stille op som formand helt frem til dagen for repræsentantskabsmødet. Hvis du "bare" gerne vil være med til at beslutte, hvem der skal stå i spidsen for bestyrelsen de kommende år, så skal du sikre dig en plads i repræsentantskabet. Læs mere om det herunder. 


SIDSTE CHANCE for indsendelse af valgoplæg. DEADLINE er 1. september

Det er ved at være sidste chance for at stille op til repræsentantskabsvalget. Dit faglige selskab har brug for engagerende almenmedicinere, så vi håber, at du vil overveje at stille op.

Du kan sagtens stille op, selvom du ikke har (haft) mulighed for at deltage i valgmødet. 

Om du er nybegynder eller erfaren betyder ikke noget – du kan stadig være med til at gøre en stor forskel for dine kolleger og for faget.

Vi skal have dit valgoplæg senest 1. september kl. 12.00.

Repræsentantskabet mødes i hyggelige rammer 1-2 gange om året samt i den debat, der foregår på DSAM’s intranet. Mødeform og antal møder lokalt i regionsbestyrelserne varierer fra region til region, så det kan du selv være med til at påvirke.

Sådan stiller du op

Du skal indsende et skriftligt valgoplæg og evt. også et foto af dig selv til dsam@dsam.dk senest den 1. september kl. 12. Der er ingen krav til længden af dit valgoplæg, men det kan for eksempel indeholde lidt om din baggrund, og hvad dine mærkesager er.

Læs mere om, hvordan du stiller op her

Se de foreløbige kandidater her (klik ind på regionen)


Vil du være mere klimabevidst i klinikken?

Har du et ønske om at være mere klimabevidst på arbejdspladsen? Og kunne du tænke dig at være frontløber på grøn omstilling i almen praksis?

Så har du muligheden mandag d. 13 september kl. 17.00 til en online workshop.

Her kan du hjælpe os med at sætte sidste touch på vores guidelines til grøn omstilling i almen praksis, som skal lanceres på DSAM's årsmøde og lægedage 2021. Lavet af praktiserende læger til praktiserende læger! 

Skriv det i kalenderen allerede i dag, og meld dig til på groen.praksis@protonmail.com.

Vel mødt 💚


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk