Læs formandens beretning

Så er der en dugfrisk beretning fra formanden på DSAM’s hjemmeside. Det er Anders Beichs sjette og allersidste formandsberetning, da vedtægterne kræver ny formand efter seks år på posten. 

Beretningen opsummer, hvad der er sket i løbet af året, f.eks. tiden under corona, vidensbanken gik i luften, årets pressehistorier, jubilæumsåret i DSAM, fælles visitationsstandard for lægevagten, hvidbog om social ulighed i sundhedsvæsenet, nordisk filmsamarbejde og meget mere. Du kan også få Anders' bud på, hvilke fremtidige udfordringer faget står overfor.

Læs beretningen her

SIDSTE CHANCE for at tilmelde dig legendarisk årsmøde

Søndag den 26. september er deadline for tilmelding til DSAM’s årsmøde i Kolding den 1. oktober. I år fejrer vi DSAM's jubilæum med et brag af et program og festivitas.

Der vil bl.a. være:

  • spændende oplæg, bl.a. med den skotske praktiserende læge Margaret McCartney om fremtidens udfordringer for almen praksis

  • spændende og vigtige sessioner om dit fag, både formiddag og eftermiddag

  • posterwalk, Ph.d.-cup, FYAM-time og DSAM-hygge

  • uddeling af FYAM-prisen 2021 og DSAM's talentpris (2020 og 2021) 

  • underholdning til festmiddagen om aftenen ved Brødrene Lund Madsen. Efter middagen er der festlig live musik med "A Night With the Stars" og derefter fortsætter "Det Vildeste Band", der kommer 8 mand høj. 

Tøv derfor ikke med at tilmelde dig, hvis du har lyst til en SKØN, inspirerende dag i gode kollegers selskab.

Vi er klar til at tage imod din tilmelding.

Se programmet

Læs om sessionerne

Tilmeld dig her


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk