Kliniske vejledninger fra DSAM – faglige opdateringer i din postkasse

Glæd dig til at få fire spændende, faglige opdateringer tilsendt med almindelig post inden for kort tid. Alle medlemmer af DSAM og alle praktiserende læger modtager et brev med faglige opdateringer på følgende områder:

Hvis du mod forventning ikke har modtaget noget pr. 10. oktober, så skriv til dsam@dsam.dk, og vi sender en ny pakke til dig.

I brevet er også en opfordring til dem, der ikke er medlem af selskabet, om at melde sig ind. Jo stærkere opbakning vi har i selskabet, des mere kan vi løfte.


Vidensbanken - en oase af viden og inspiration

Vidensbanken blev søsat i foråret, og der kommer løbende flere projekter i databasen. Formålet med Vidensbanken er erfaringsudveksling på kryds og tværs. Før I starter et nyt kvalitetsudviklingstiltag i klinikken, så tjek i Vidensbanken – måske er der ideer lige til at snuppe og arbejde videre på.

På DSAM’s årsmøde i Kolding, kan du komme forbi Vidensbankens stand og høre mere om, hvad du kan få ud af at bruge Vidensbanken til – og hvordan du kan bidrage. Du kan også få en snak med os om, hvordan du starter et projekt op, og hvad du skal være opmærksom på undervejs.

Læs her om et klinikprojekt, hvor alle KOL-patienter blev gennemgået for at se, hvornår de sidst var til spirometriundersøgelse.  Klinikken ønskede især at følge op på deres meget sårbare patienter. Projektet er udført af uddannelseslæge Adeel Suhail Sethi hos læge Hajnalka Krisztina Jakobsen i Greve. Sethi var en af de første til at uploade et projekt i Vidensbanken og vandt i den forbindelse lodtrækningen og fik en buket blomster.

Læs mere

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk