Ny Formand

Der var blomster og stående applaus til
både afgående og tiltrædende formand

Efter det netop afholdte repræsentantskabsmøde tager vi hul på et år med ny formand, nye medlemmer af hovedbestyrelsen, nye medlemmer af regionsbestyrelserne og nyt repræsentantskab.

Som man kunne læse i sidste nyhedsbrev, blev Bolette Friederichsen fra Nordjylland valgt af repræsentantskabet som selskabets nye formand – foreløbig for to år.

Bolette præsenterede i sin takketale nogle spændende tanker om, hvordan hun ser sig selv som formand, og hvilke større opgaver hun gerne ser, at bestyrelsen arbejder for i den kommende periode. Dem kan du læse mere om i Practicus nr. 258, der udkommer til jul. Du kan også starte med at læse, hvad medierne skriver om formandsskiftet. 

Læs f.eks. nyheden i Sundhedspolitisk Tidsskrift

Ny bestyrelse

Thomas Purup er ny
FYAM-formand

Bolette har siddet med i bestyrelsen i de sidste seks år, først som medlem og de sidste år som næstformand. Hun får selskab af tre andre gengangere og ikke mindre end fem nye ansigter. Dem kan du se og læse mere om herunder.

Thomas Purup er en af de nye, der fremover kan tage plads ved bestyrelsesbordet. Thomas løb med posten som ny formand for FYAM-udvalget ved det elektroniske valg her i september. FYAM-formanden er født medlem af DSAM's bestyrelse.  

Du kan se hele det nye hold her

Nyt repræsentantskab

Repræsentantskabet består af de fem regionsbestyrelser, og også her er der kommet mange nye kræfter til, som vi ser frem til at samarbejde med. Valget til regionsbestyrelserne fandt sted i september og den gennemsnitlige stemmeprocent var 45,6 – højest i Nordjylland med 51,3 procent. Vi takker for hver og en stemme, som alle er med til at styrke det mandat, de valgte har med sig i arbejdet.

Apropros arbejde viser der sig en tendens til at sprede arbejdet ud på flere hænder, og det er således kun i en enkelt region den samme person, der står i spidsen for regionsbestyrelsen og samtidig er udpeget til hovedbestyrelsen. Du kan finde din regionsbestyrelse her:

Eller du kan se det samlede repræsentantskab her

Bestyrelsesmedlemmer udpeget af regionsbestyrelserne


Niels
Saxtrup
     Hovedstaden     


Søren
  Due-Andersen  
Sjælland


Daniel
      Rotenberg       
Syddanmark


Marianne
Lentz
      Midtjylland     


Troels
Mengel-Jørgensen
Nordjylland


Bestyrelsesmedlemmer udpeget af repræsentantskabet

 - 292,4 KB
    Anne Christina    
Kjerulff
Hovedstaden
 - 5,6 KB
Lasse
Karlsen Eck
Sjælland

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk