Der er earlybird til 19. juni, men tilmelding til sessionerne er først-til-mølle

Tilmeldingerne til DSAM's årsmøde den 30. september 2022 er i fuld gang, og på nuværende tidspunkt har mere end 100 deltagere tilmeldt sig.

Temaet for årsmødet er ”Praktiserende læge i Danmark – status og drømme”. Og uanset hvor du er i det almenmedicinske miljø, er der helt sikkert noget for dig. 

Det er en god ide at beslutte, hvilke af de parallelle sessioner du vil med på, inden du tilmelder dig, men du kan også sagtens tilføje dem senere ... hvis du tør vente. Der er begrænset antal pladser på sessionerne, og de uddeles efter først-til-mølle-princippet. 

Det kan generelt godt betale sig at slå til hurtigt. Frem til 19. juni er der earlybird-priser på tilmelding til årsmødet, og der er altså gode penge at spare.

Når du tilmelder dig årsmødet, er det samtidig muligt at booke en overnatning fra fredag til lørdag på Comwell Kolding. Et enkeltværelse koster her 900 kr. og et dobbeltværelse 600 kr. pr. person. Hvis du ønsker at dele værelse med en kollega, er det vigtig at både du og din værelsesmakker husker at notere hinandens navne under tilmeldingen. Samtidig beder vi jer om at tilmelde jer nogenlunde samtidig, da det letter vores overblik over værelseskapaciteten. 

Desværre har vi i år ikke mulighed for at tilbyde værelser fra torsdag til fredag, da hotellet forlængst har meldt udsolgt. Vi har sikret os et antal værelser i de kommende år, men det hjælper os jo desværre ikke i år. Heldigvis ligger nærmeste hotel bare 10 minutters gang fra Comwell, så det kan være et godt alternativ.

Læs mere om programmet her

Barock er dette års musikalske indslag

Middagen og festen om aftenen skal du bestemt heller ikke snyde dig selv for. Undervejs i middagen skal vi have uddelt Talentprisen 2022 til en praktiserende læge eller uddannelseslæge, som har ydet en særligt bemærkelsesværdig og ekstraordinær indsats. Hvem mon det bliver?

Camilla Rathke, som er formand for Lægeforeningen, har takket ja til at stå for aftenens festtale, og vi glæder os til at høre, hvad hun har at sige.

Efter middagen står seks fredericianere, der tilsammen danner bandet Barock, klar. Og Barock ved, hvad publikum vil have: Gode pop- og rocksange spillet med energi og nerve. Sange, man kan synge med på og især danse til. Eller bare lytte til, hvis man er i det humør.

Barock har spillet til mange koncerter gennem årene og er kendt for altid at levere en fest og en musikalsk oplevelse. For at fuldende oplevelsen får vi også suverænt dygtige Jens Haack (tidligere medlem af Moonjam) og hans saxofon med til årsmødet. 

Tilmeld dig årsmødet her

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk