Ses vi til Lægedage i uge 46 i Bella Center?

Fem dage med 129 kurser, en masse kolleger fra hele landet og stort udstillerområde, hvor du kan møde PLO, DSAM og stort set alle andre aktører i og omkring almen praksis.

Det kan du opleve til de praktiserende lægers efteruddannelseskonference 14.-18. november! Det hele foregår i Bella Center i København.

Lægedage er en rigtig god anledning til at få inspiration både fagligt og organisatorisk. Det er samtidig en oplagt mulighed for at møde kollegerne, også dem med praksis i en anden del af landet, føle fællesskabet i det at være en profession og ikke mindst til at tage nogle drøftelser af, hvordan vi ser på fremtidens sundhedsvæsen.

’Værdier i almen praksis – værdien af almen praksis’ er årets tema.

Målet er at gøre klinikkernes og almen praksis’ værdier eksplicitte og tydelige for patienter og samfund såvel som for os, der arbejder inden for sektoren. Temaet er også meget relevant i lyset af den nye professionsetik, som DSAM har lanceret tidligere på året, og som netop opridser et værdigrundlag. Onsdagens temasession handler om professionsetikken.

Kom forbi DSAM og PLO's fælles stand på Lægetorvet. Vi glæder os til at møde dig. 

Læs mere om Lægedage her


Ordførerskaber i DSAM's bestyrelse er på plads

DSAM's bestyrelse har netop holdt sit første møde efter valget, og her kan du se, hvilke ordførerskaber bestyrelsesmedlemmerne har fået tildelt. 

  • Uddannelse: Marianne Dam Lentz
  • Forskning: Troels Mengel-Jørgensen
  • Kvalitet: Christina Kjerulff
  • Ulighed i sundhed: Søren Due-Andersen
  • Medicin: Jon Eik Zwisler
  • Internationalt samarbejde samt IT & Data: Merete Hansen
  • (Ordførerskab afventer): Anders Elkær Jensen
  • FYAM: Thomas Purup

Se den samlede bestyrelse inklusive observatører her

Fra venstre: Marianne Dam Lentz, Jon Eik Zwisler, Christina Kjerulff (næstformand), Bolette Friderichsen (formand), Søren Due-Andersen, Merete Hansen, Anders Elkær Jensen og Troels Mengel-Jørgensen. På billedet mangler Thomas Purup (FYAM-formand). Foto: Palle Peter Skov

Vil du bidrage til WONCA World Conference 2023?

Fra den 26. til den 29. oktober 2023 afholdes WONCA World Conference i Sydney, Australien.

Praktiserende læger, forskere og sundhedspersoner fra hele verden møder hinanden i den største globale konference for primærsektoren. Her deler de forskning, diskuterer almen praksis og netværker på internationalt plan.

Temaet er: 'Recovery, reconnection and revival. A celebration of primary care'. 

Konferencens videnskabelige komite ønsker indlæg til præsentationer, der stemmer overens med temaet. I den anledning opfordres oplægsholdere med forskellig baggrund, erfaring og perspektiv til at bidrage med præsentationer inden for en bred vifte af sundhedsspørgsmål i primærsektoren.

Som oplægsholder på WONCA World Conference 2023 opnår du synlighed, og du får mulighed for at sætte fokus på dit interesseområde og udvide dit netværk. 

Lyder det som noget for dig? 

Så læs her, hvordan du bidrager


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk