Deltag i konferencen Preventing Overdiagnosis i København – det gør Svend Brinkmann

Tilmeldingen til ”Preventing Overdiagnosis Conference” er åben!

Ligesom de foregående år får du på konferencen en række spændende plenumdebatter med kontroversielle og aktuelle spørgsmål. I år er vi så heldige, at Svend Brinkmann har sagt ja til at deltage som en af hovedtalerne til konferencen, og han har også antydet, at han vil bidrage med en workshop eller et symposium. Du vil derfor møde oplægsholdere på højt internationalt niveau. Du får desuden rig mulighed for at netværke med kolleger, og du får serveret den nyeste viden inden for overdiagnostik.

Konferencemiddagen afholdes i det smukke Moltkes Palæ, og Københavns Rådhus lægger lokaler til åbningsreceptionen, inkluderende underholdning og de berømte rådhuspandekager.

Hvis du tilmelder dig, inden early bird slutter, så er der rabat at hente. Team up med dine kolleger, og tag din uddannelseslæge med til en relevant og begivenhedsrig konference. DSAM er medvært og din garant for, at fagligheden er i orden.

Her kan du se temaerne for kongressen.

Det praktiske

Konferencen, som forventes godkendt til refusion fra Fonden for Almen Praksis, finder sted på Hotel Scandic i København fra den 14. august til den 16. august 2023. Overnatter du i hele perioden (13.-16. august), tilbyder Hotel Scandic en reduceret pris. Brug bookingkode: BDSA130823

Vi håber at se dig.


Folkemøde på Bornholm - DSAM byder ind med debat og debattører

Folkemødet på Bornholm den 15. til 17. juni 2023 bliver igen i år med en delegation fra DSAM. Vi sender fire skarpe debattører afsted, og i år vil vi også selv være vært for en debat, som har fået overskriften: Hvordan samarbejder sundhedsvæsenet bedst om de svageste patientgrupper?

vores hjemmeside kan du se mere om debatten og hvad du skal gøre, hvis du har brug for en praktiserende læge til en sundhedsfaglig debat.

 - 62,5 KB

DSAM's 4 debattører: Bolette Friderichsen (formand), Søren Due-Andersen (ulighed i sundhed), Merete Hansen (it og data) og Marianne Dam Lentz (uddannelse)


Sæt kryds i kalenderen til Wonca Europe Conference 2023

Konferencen finder sted i Bruxelles i Belgien fra den 7. juni til den 10. juni, og du er mere end velkommen.

Den videnskabelige komité har sammensat et spændende og originalt program med bidrag fra førende internationale forskningsnetværk og særlige interessegrupper.

Temaet for konferencen er: “Making choices in primary care”. Du får mulighed for at mødes med kolleger fra hele Europa, debattere dine faglige valg og beslutninger samt få input til at implementere nye, gode forandringer i dit praksisliv.

Ses vi?


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk