Er du klar på en berigende dag i godt selskab?

"Glad, beriget og meget motiveret til den videre færd i det gode lægeliv." Sådan beskrev en af deltagerne sidste år den følelse, som han sad med, efter årsmødet 2022 i Kolding.

Uanset om du aldrig har deltaget i et af DSAM's årsmøder før, eller om du har været med mange gange, bestræber vi os på, at du går hjem med netop denne følelse. At det har været en helt særlig dag, som du sent vil glemme.

I år er temaet: Diversiteten og kontinuiteten i almen praksis udgør patienternes sikkerhedsnet. Hvordan sikrer vi, at der ikke går hul?

Vi indleder dagen med en fællessesion, hvor der vil være tre spændende indspark til temaet med hver sin vinkel. De tre indspark leveres af praktiserende læge, ildsjæl og drivkraften bag Praksisbussen, Christina Svanholm, praktiserende læge, seniorforsker og primus motor på Deep End-netværket i Danmark, Mogens Vestergaard, samt formand for Etisk Råd og formand for Honorarstrukturrådet, Leif Vestergaard

Derudover byder dagen på et hav af inspirerende og interessante parallelsessioner, posterwalk, ph.d.-cup, musikalsk indslag og meget, meget mere! Og selvom det lyder af meget, er der stadig rig mulighed for at netværke med kolleger fra hele landet. 

Det hele slutter af med en 3-retters festmiddag, underholdning og live band til ud på natten for dem, der har taget danseskoene med. Det skal du ikke snyde dig selv fra at deltage i.

Hele herligheden finder sted fredag den 6. oktober 2023 på Comwell i Kolding.

Er du klar på et årsmøde, du sent vil glemme? Så tilmeld dig nu, mens der stadig er early bird-priser.

Læs mere om årsmødet og tilmelding her


Kender du en, der fortjener dette års Talentpris?

Har du et lægetalent iblandt dine kolleger, som du mener, fortjener et ekstra klap på skulderen?

Vi i DSAM ved, at der i almen praksis er fyldt med passionerede ildjæle, hvis dedikation til faget ikke er til at tage fejl af. 

Derfor uddeler vi hvert år en Talentpris til en praktiserende læge eller uddannelseslæge, som har ydet en særlig bemærkelsesværdig og ekstraordinær indsats.

Sidste års vinder af Talentprisen var Marianne Puge, der modtog den for at være en uendelig ressource, der har markeret sig i både spørgsmål om sektorarbejde og personcentreret almen medicin. Året før var det Helle Ibsen, der fik prisen for hendes evne til at udnytte sit talent og hendes store vedholdenhed og passion for uddannelsesområdet.

Et talent kan netop være mange ting - f.eks. kan det være én, som arbejder målrettet for at løse en problemstilling, vi alle kan genkende, som sætter fokus på særlige faglige udfordringer, eller som utrætteligt arbejder for at skabe bedre vilkår og rammer for patienterne.

Lyder det som én, du kender? 

Så send en mail senest tirsdag den 15. august til dsam@dsam.dk med navnet på din kandidat, og hvorfor vedkommende fortjener at få prisen.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk