Hvem skal have årets Talentpris?

Traditionen tro uddeler vi årets Talentpris til Årsmødet, og vi vil gerne invitere dig til at forslå en kandidat! Send dit bud på, hvem der fortjener årets Talentpris og hvorfor senest den 1. august 2016 til Louise Hørslev, lh@dsam.dk.

Om Talentprisen
Prisen gives til en person, der ved en ekstraordinær indsats har medvirket til at profilere selskabet og/eller standen og/eller har ydet noget udover det sædvanlige virke som praktiserende læge til gavn for patienterne og faget almen medicin.

Læs mere om Årsmødet her

Hjælp Doktor, min biochip virker ikke!

– er navnet på en af de spændende sessioner til DSAM’s Årsmøde, hvor temaet er inddragelse. Og har du ikke sat kryds i kalenderen, så gør det nu; fredag den 23. september.

Der kommer meget mere information i det kommende nummer af Practicus, ligesom du kan læse mere på hjemmesiden. Men vi kan allerede nu løfte sløret for de 7 sessioner, du kan vælge imellem: 

Spil kort med din patient (ved Jette Malinovsky, speciallæge i almen medicin og supervisor, og Aase Jacobsen, speciallæge i almen medicin og supervisor).

Når patienten  og måske vi – er sårbare (ved professor Morten Sodemann, leder af Indvandrermedicinsk Klinik, Odense, og projekt Sårbarhed, Region Syddanmark, og Lise Dyhr, praktiserende læge, Brøndby Strand).

Patientinddragelse: Et etisk perspektiv og et praktisk eksempel (ved Lotte Hvas, speciallæge i almen medicin, og Eva Ahrensburg, cand.polit, innovationskonsulent og projektleder).

Vi mænd er bare dygtigere  til at forhindre lægen i at opdage, når vi psykisk er langt ude (ved Bolette Friederichsen, speciallæge i almen medicin, og Klaus Bentzen, rask psykiatrisk patient og foredragsholder fra Sind).

Hjælp Doktor, min biochip virker ikke! (ved Imran Rashid, speciallæge i almen medicin og innovationschef på Aleris-Hamlet). 

Personlighedscentreret almen medicin: Ængstelige, dramatiske, sære og utaknemmelige patienter  hvordan skal de inddrages? (ved Claus Rendtorff, praktiserende læge, og Anders Beich, praktiserende læge)

Vejen til almen praksis (ved Frederik Tebering, 
hoveduddannelseslæge, og Daniel Faust Nathansen, hoveduddannelseslæge).

Læs mere om Årsmødet her

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk