Kaffemøde med Anders Beich

Fik du ikke mødt formanden i juli måned, hvor han turnerede rundt i hele Danmark og besøgte forskellige praksis, så har du chancen nu på årsmødet 2017, der afholdes i Kolding. Formanden byder på kaffe eller en forfriskning den 6. okt. Kl. 17-18 og på en snak om de udfordringer, du oplever i dit praksisliv. Han vil også gerne høre om, hvilken retning du mener, DSAM skal arbejde imod.

Hvis du er nysgerrig og ikke kan vente med at læse artiklen om turen, når Practicus udkommer i papirform, så kan du via dette link læse om formandens møde med 44 kolleger i 23 vidt forskellige praksis. En tur, som fik ham til at påskønne sit fag endnu mere og være stolt af både sit fag, sine kollegers styrke og udholdenhed. Se evt. kort video med Anders, der kommer med kage på et af sine besøg i Århus.

Vi glæder os til at se dig ved årsmødet. Har du ikke tilmeldt dig endnu, kan du gøre det her.


(VIDEO) Hør amerikanske Richard Roberts

DSAM har også glæden af årets keynote, den amerikanske læge Richard Roberts, der bl.a. vil fortælle om glæden ved livet som praktiserende læge i en tid, hvor primærsektoren er under pres. Han er kendt som international ekspert med et dybt indblik i mange landes sundhedssystemer, blandt andet via sine rejser og via sit formandskab for WONCA.

Richard Roberts glæder sig meget til at komme til Danmark - se hans personlige video til DSAM her. Du kan også læse interviewet med den amerikanske læge i Practicus her.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk