DSAM og Persondataforordningen

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du på et tidspunkt har ønsket dette, eller fordi du er medlem af Dansk Selskab for Almen Medicin. For at udsende disse nyhedsbreve har vi registreret dit navn og din e-mail.

Vi har nu opdateret vores persondatapolitik, så den beskriver, hvordan vi beskytter dine data som modtager af dette nyhedsbrev.

Hvis du er interesseret, kan du læse hele DSAM’s persondatapolitik via dette link.

HUSK, at du altid kan afmelde dig nyhedsbrevet, hvis du ikke længere ønsker at modtage det. Dette gør du ved at gå ind på linket nederst og enten ændre dine nyhedsbrevstilmeldinger eller vælge helt at blive fjernet.


Folkemøde på Bornholm

Om et par uger er der folkemøde på Bornholm, hvor politikere, meningsdannere og et hav af organisationer deltager for at sætte fokus på deres dagsorden.

I år deltager DSAM med en delegation, som består af formanden Anders Beich, to bestyrelsesmedlemmer og to FYAM repræsentanter. Derudover deltager DSAM´s journalist og presseansvarlige.

Formand og bestyrelse tager også del i debatmiljøet og er i skrivende stund inviteret til 10 debatter og medieevents fordelt på tre dage. Du kan følge med i begivenhederne på Facebook, hvor vi hver dag vil poste nyheder fra pladsen i Allinge. 

Deltager du selv i folkemødet, så håber vi, at du får en forrygende tur til solskinsøen.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk