Tre gode grunde til at tilmelde dig årsmødet - nu

Sommeren er over os - og snart også sommerferien. Men inden du pakker kufferten, kan du med fordel lige tilmelde dig DSAM's årsmøde, for selvom det først holdes den 5. oktober, så er der flere gode grunde til, at du skal tilmelde dig nu

 1. Early bird slutter 31. juli
  Vi kender det allesammen. Vi gearer ned, nyder ferien og vender tilbage med fornyet energi. Men hurtigt bliver det hverdag, travlheden rammer os igen, og selv nok så vigtige datoer ryger i glemmebogen. Og så er det da lidt ærgerligt at gå glip af en rabat, fordi man ikke havde fået meldt sig til i tide.
    
 2. Sessionerne bliver udsolgt
  Nogle sessioner er i sagens natur mere attraktive end andre, og nogle egner sig til store lokaler, mens andre er bedst i små grupper. Vi lukker sessionerne, når de når et maksimum, og flere af sessionerne er tæt på maksimum nu. Hvis du vil sikre dig en plads på yndlingssessionen, så er det nu, du skal slå til.

 3. Ingen garanti for en seng at sove i
  Vi har reserveret et antal værelser på hotellet, men om en lille måneds tid er vi nødt til at frigive værelserne, så vi ikke brænder ikke med og kommer til at betale for værelser, som ingen bruger. 

Mangler du flere grunde til at tage med?

 • Højaktuelt emne
  Årsmødegruppen har i år ramt hundrede procent plet med aktualiteten af temaet. Klynger, kvalitet og udvikling er på dagsordenen, uanset om vi kigger på DSAM eller vores nærmeste samarbejdspartnere. Og det afspejler sig også i de foreløbige tilmeldinger: 

 • Større andel af praktiserende læger
  For første gang i mange år er der flere tilmeldte praktiserende læger (60 %) end uddannelseslæger (40 %). Det er selvfølgelig et øjebliksbillede, der kan ændre sig, men det tegner til at blive end mere ligelig fordeling, hvad der også har været årmødegruppens målsætning.
   
 • Du kan bruge din efteruddannelseskonto
  Årsmødet er godkendt til refusion fra Fonden for Almen Praksis for praktiserende læger og uddannelseslæger i fase 2 og 3. 

 • Brug en returdag
  Er du uddannelseslæge på hospitalsophold, kan du måske prøve at tale med din tutorlæge om at bruge en af dine returdage på årsmødet.  

Stadig i tvivl, om du skal med?

Er du i tvivl, om du skal med, så skriv til os hvorfor. Årsmødet er nemlig til for dig. 

Og ellers tilmelder du dig lige her. Det tager kun et øjeblik. 


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk