Workshop om retning for DSAM

Formanden for DSAM, Anders Beich, inviterer dig til en spændende workshop på Årsmødet 5. oktober, hvor du får mulighed for at give din mening til kende. Vi vil diskutere spørgsmål som: Hvilke opgaver skal DSAM prioritere henover de næste år? Og hvad skal vi lade fare? Har du f.eks. ideer og input til, hvad vi kan gøre for dig, så din hverdag bliver lettere?

Vi vil rigtig gerne høre din mening, så vi håber, at du har lyst til at deltage. Workshoppen starter kl. 17.15 og der er ikke tilmelding. Du dukker bare op! Der er vin, øl, vand og snacks og det hele foregår i intermezzoen.

Du kan stadig nå at tilmelde dig Årsmødet– det gør du her.


Ny vejledningsredaktør i DSAM

Dansk Selskab for Almen Medicin har pr. 15. september ansat Peder Ahnfeldt-Mollerup som ny vejledningsredaktør.

Peder skal i samarbejde med det øvrige sekretariat og med reference til DSAM’s bestyrelse drive og udvikle arbejdet med DSAM’s vejledninger. Det indebærer blandt andet at fungere som bindeled til vejledingsgrupperne, repræsentere DSAM i forskellige grupper, herunder vejledningsgruppen og koordinationsgruppen, samt sikre at DSAM har klare koncepter for FAQtaark og udarbejdelse af vejledninger i tråd med medlemmernes ønsker og behov.

Peder er til daglig praktiserende læge i Vejle og er desuden redaktør for MediBOX. Peder har desuden en ph.d. i ledelse og organisering i almen praksis.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk