DSAM-Nordjylland inviterer alle PLO'ere og DSAM'ere samt yngre almenmedicinere – primært fra Region Nordjylland men gæster fra andre regioner er også velkomne – til debatmøde om smerter og efterfølgende spisning og valgmøde. 

Dato:
 
Torsdag den 22. august 2019

Tid:
 
Smertemøde kl. 17-19, spisning og valgmøde kl. 19-20

Sted:
 
Scandic Aalborg Øst, Hadsundvej 200, 9220 Aalborg

Pris:
 

Mødedelen er gratis for alle. Spisning er gratis for DSAM-medlemmer, for ikke-medlemmer er prisen 150 kr. 
 
Tilmelding:  Senest torsdag den 15. august via NemTilmeld


H
AR DU ONDT I SMERTEBEHANDLINGEN?

"Åh nej nu sidder Fru Jensen igen i venteværelset, hun har ondt alle vegne og er utilfreds med min behandling, og jeg har ikke rigtig noget, jeg kan gøre for hende."

Kroniske smerter er et svært emne for mange af os. Der er efterhånden stort set ikke noget medicin, vi kan bruge med god samvittighed, alt har bivirkninger, og intet af det virker godt nok alligevel.

På dette møde skal vi høre om farmakologisk og non-farmakologisk smertebehandling af kroniske komplekse smerter, og vi vil drøfte, hvordan praksispersonalet kan bidrage til at løse opgaven.

STIL OP TIL DSAM-VALGET!

Vil du gerne bidrage til fagets udvikling?

I forlængelse af smertemødet afholder DSAM-Nordjylland valgmøde, hvor kandidater kan præsentere sig.

I år er Janni Kristensen og Troels Mengel-Jørgensen på valg. De stiller begge op til en ny periode. Men vi kan altid bruge ekstra kræfter i DSAM-Nordjylland. Mød op og fortæl, hvad du står for, hvad enten det er store overordnede linjer, nørdede særinteresser eller noget midt i mellem.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk