Deltag i din regions debat- og valgmøde

"Min praktiserende læge gennem 28 år var afgørende for, at jeg fik et godt liv på trods af kroniske smerter.” Det fortæller Lise Lotte Pedersen, 61 år, som er formand for FAKS i Region Nord (forening af kroniske smertepatienter) og har Ehlers Danlos syndrom, og 20 forskellige følgediagnoser. 

Lise Lotte Pedersen indleder det kommende valgmøde i DSAM Nord den 22. august, som også vil handle om farmakologisk og non-farmakologisk smertebehandling af kroniske komplekse smerter, og de skal efterfølgende drøfte, hvad egen læge kan gøre, når lægen ikke bare kan ”fikse” problemerne. De skal også diskutere, hvordan praksispersonalet kan hjælpe med at løse opgaverne, og forhåbentlig komme hjem med ny energi og ideer.

I forlængelse af smertemødet er der valgmøde, hvor kandidater kan præsentere sig.

Ved du, hvilket emne der bliver diskuteret i din region, og ved du, hvornår der er valgmøde?

Ellers kan du tjekke det ud på DSAM’s hjemmeside her. Det er helt sikkert et lige så spændende og relevant emne, som dine kolleger nordpå skal drøfte.


Brænder du for faget, og vil du støtte selskabets arbejde?

Så stil op til DSAM’s repræsentantskab! Repræsentantskabet består af de samlede regionsbestyrelser (25 personer i alt). Du får indflydelse på bestyrelsens sammensætning, og du kan samtidig være med til at bestemme, hvem der skal være selskabets formand de næste to år. Og du kan komme med til årsmøde med fest og indkvartering på DSAM's regning. 

Er det en mødetung opgave at være repræsentant i DSAM?
Nej. De regionalt valgte repræsentanter udgør en regionsbestyrelse, men der er intet krav om møder regionalt. Efter valget er der eet årligt konstituerende møde (evt. skype) hvor der vælges én, der vil sidde i DSAMs bestyrelse. Som repræsentant forventes man kun at møde op lørdag formiddag efter årsmødet til det årlige repræsentantskabsmøde.

I år er det lørdag den 5. oktober 2019 kl. 09:30-12:30 på Comwell Kolding, hvor der vælges formand. 

Sådan stiller du op til repræsentantskabet
Ønsker du at stille op som repræsentant, skal du sende dit skriftlige valgoplæg samt foto senest den 4. september kl. 12.00 til dsam@dsam.dk. Men send det gerne snarest muligt.

Vi lægger løbende valgoplæggene på hjemmesiden. Det er også ok, at du skriver til os, at du stiller op, og efterfølgende orienterer os skriftligt. Du stiller op i den region, du har hovedhverv.

Mere viden
Du kan læse mere om formandsvalget herog hvordan du stiller op til repræsentantskabet her.


Anders Beich stiller op som
formand for en 2-årig periode til.

Du kan se de foreløbige kandidater her

Se foreløbig formandskandidat, og læs artikel med DSAM's formand i Dagens Medicin her (artiklen er bag login)

Se foreløbige kandidater i regionerne:

Vi håber, at du vil bruge din stemme aktivt til valget!


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk