HUSK at tilmelde dig til DSAM’s årsmøde i Kolding!

I DSAM ved vi godt, at der er meget, du skal nå, før sommerferien starter, og DSAM´s årsmøde den 2. okt. er jo bare én ting, som du især ikke vil gå glip af.

Den 1. august stiger priserne, og derfor kan du ligeså godt tilmelde dig allerede i dag! Der er et begrænset antal pladser, så hvis du først tilmelder dig efter sommerferien, er det måske for sent, så skynd dig til tasterne. 

Du tilmelder dig her!

Har du set det spændende program? Se det her!

I år er hovedtemaet: Relation og kontinuitet – i fortid, nutid og fremtid. Det vil årets skotske keynotespeaker, praktiserende læge Margaret McCartney, fortælle om. Det vil også være muligt at stille spørgsmål til Margaret i en parallelsession efterfølgende.

 

Vi håber, at vi ses til årsmødet!


Anne Mette Torp vandt talentprisen sidste år

Hvem skal have talentprisen i år?

Kender du en ildsjæl eller et lægetalent, som fortjener særlig opmærksomhed?

I DSAM mener vi, at det er vigtigt at hylde de kolleger, som f.eks. arbejder målrettet for at løse en lægefaglige problemstilling, som sætter fokus på særlige faglige udfordringer, eller som utrætteligt arbejder for at skabe bedre vilkår for patienterne eller måske en hel anden passion.

Send dit forslag til, hvem du mener, det skal være og hvorfor senest den 1. august 2020 til dsam@dsam.dk.

Fakta om prisen
Prisen gives til en person, der ved en ekstraordinær indsats har medvirket til at profilere selskabet eller standen. Med prisen følger 10.000 kr.


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk