Tør du prøve noget nyt? Stil op til valget i DSAM

Der er mange måder at springe ud i nye ting, og i DSAM venter dine kolleger på, at du tager første skridt ind i en fælles faglig verden, hvor vi er sammen om opgaverne. Du kommer ikke til at stå alene med ansvaret.

Hvis man spørger de kolleger, som allerede arbejder med udviklingen i de faglige fællesskaber ude i regionerne, så er tilbagemeldingen ret klar. De arbejder med det, som giver mening, og det, som de kan overkomme sideløbende med lægearbejdet.

Bl.a. skriver Lise Dyhr, formand for DSAM i Region Hovedstaden i seneste nummer af Practicus: ”Det er nok, at du holder at dit fag og dets muligheder og har lyst til at udvikle det i takt med det omgivende samfund.”

Der er plads til alle
Pernille Vieth, formand for DSAM i Region Midtjylland skriver:” Det er ikke tidskrævende at deltage i bestyrelsesarbejdet i DSAM Midtjylland. Vi mødes under hyggelige, uformelle former. Der er plads til alle ideer, og der er erfarne folk at læne sig op ad i bestyrelsesarbejdet.

Har du lyst til at læse mere om arbejdet i regionerne, så kan du læse alle fem artikler i Practicus her. Her fortæller de valgte i regionerne, hvad der fylder mest, hvilke faglige udfordringer deres region har, og om de har et godt råd til kommende kandidater, før de melder sig til en post.

Vi håber, du bliver inspireret til at stille op som kandidat til det kommende valg.


VIDEO: med Anne Møller

Du kan også gense videoen med bestyrelsesmedlem Anne Møller, som fortæller om, hvad arbejdet i regionsbestyrelsen har betydet for hende personligt.


 - 118,2 KB


Hvordan stiller du op?

Du skal skrive et valgoplæg og sende det til DSAM's sekretariat på dsam@dsam.dk - gerne sammen med et foto af dig selv.

Vi skal have modtaget det senest 2. september kl. 12.00. Valgoplæg lægges på valgsiden for den region, du stiller op i, indenfor én hverdag.

Læs mere om, hvordan du stiller op til valget her.

VALGMØDER:

Mød op til valgmøde i din region, og hør om, hvad du kan forvente dig af arbejdet som DSAM's repræsentant i din region.

Datoer for valgmøderne

24. august i Region Nordjylland
25. august i Region Sjælland
25. august i Region Syddanmark
27. august i Region Hovedstaden
1. september i Region Midtjylland


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk