DSAM holder årsmøde på Comwell Kolding den 1. oktober 2021

COVID-19 satte en stopper for årsmødet i 2020. I år håber vi at kunne tage revanche med stort set samme program, som vi havde planlagt sidste år. Temaet for årsmødet er således:

Relation og kontinuitet – i fortid, nutid og fremtid

Coronapandemien og de nye arbejdsforhold med videokonsultationer har om noget understreget værdien af en god læge-patient-relation, og DSAM ramte plet med kampagnebudskabet ”Det gør en forskel, at vi kender hinanden”. Men der er er mere i det end det. Vi udfordrer udsagnet og spørger, hvilken forskel det gør, at vi kender hinanden; at relation og kontinuitet kendetegner almen praksis. Og hvordan vil det se ud i fremtiden? Hvordan forholder vi os til de kendte gevinster ved, at læge og patient lærer hinanden at kende over tid, og at patienten ikke har mange skiftende behandlere? Og kan der være risici forbundet med at blive set af den samme læge hver gang?

Desuden har corona fyldt så meget i det sidste år, at vi må kaste et blik på, hvad vi har lært af krisen. Det kan vores keynotespeaker Margaret McCartney tale med om, ligesom hun vil tale om kontinuitet med fokus på fremtidens udfordringer for almen praksis. Margaret McCartney er praktiserende læge i Glasgow og har en brændende interesse for evidensbaseret medicin. Hun er forfatter til flere bøger og broadcaster til radio. 

Da vi også skal fejre sidste års 50-års jubilæum, får vi besøg af Niels Bentzen, speciallæge i almen medicin og professor emeritus ved Syddansk Universitet. Med fokus på kontinuitet kaster han et blik tilbage på de forgangne 50 år og giver os måske et par tips til de kommende 50 år.

Ud over de fælles sessioner i plenum vil der være to runder med parallelle sessioner, som berører mange forskellige emner. 

Også aftenens program lægger op til fest med lækker mad, sjov underholdning og god musik. Hvad det indbefatter, afslører vi først senere, da det afhænger lidt af coronasituationen. Måske kommer vi ikke til at danse i år, men en fest skal vi nok få ud af det. 

Vi følger naturligvis myndighedernes restriktioner, og vi anbefaler, at du tilmelder dig i god tid, da:

  • antal pladser kan blive væsentligt reduceret på både årsmødet og de enkelte sessioner
  • pladser uddeles efter først-til-mølle
  • prisen er lavere ved tilmelding før 1. juli
  • du får dine penge tilbage, hvis vi mod forventning bliver nødt til at aflyse arrangementet.

Skal du med?

Find program, priser og link til tilmelding her

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk