Hvad skal du lave den 1. oktober 2021?

Det ville glæde os at se dig og alle dine kolleger til DSAM's årsmøde 2021, som vi holder på Comwell Kolding den 1. oktober.

Glæden ved at invitere er særligt stor i år. Vi nævner i flæng:

 • Vi måtte aflyse årsmødet i 2020. I år tager vi revanche!
   
 • Alle trænger til samvær og oplevelser ovenpå det sidste coronaår. Det mærkes på tilmeldingerne, som går strygende (på under tre uger er 1/3 af pladserne optaget), og det bekræftes på de kommentarer, som  de tilmeldte har føjet til deres tilmeldinger (se eksempler nedenfor). 
   
 • Vi har til gode at fejre DSAM's 50 års jubilæum - eller 50+1 år, som det jo nu bliver til. Det gør vi både i løbet af dagen og til festmiddagen om aftenen, der bliver med god underholdning og musik. Vi venter dog lidt med at løfte sløret for det præcise festprogram, til vi har større vished for, hvad der kan lade sig gøre i disse coronatider.
   
 • Årsmødegruppen har sammensat et spændende og aktuelt program under temaet: Relation og kontinuitet – i fortid, nutid og fremtid. Vi skal i plenum bl.a. tale om corona, videokonsultationer og læge-patient-relationen, og vi skal skue både bagud og fremad i tiden. Der er desuden en bred vifte af parallelle sessioner og helt sikkert også noget, der interesserer dig.
Hvis du ikke er tilmeldt endnu, bør du læse videre her

Hvorfor har du tilmeldt dig årsmødet?

Det spørgsmål møder man, når man afslutter sin tilmelding til årsmødet, og sådan har rigtig mange af dine kolleger svaret:

 • En faglig indholdsrig dag med debat og efterfølgende sociale festligheder.
 • At snakke med gode kolleger fra hele landet og at være med til at præge den faglige udvikling af almen praksis.
 • Ny inspiration, gode diskussioner og følelse af fagligt sundt miljø.
 • Se gode kolleger og tidligere medstuderende igen efter coronanedlukningerne.
 • Kollegialt samvær, faglig sparring og ny viden.
 • Samværet, small talk i gangene, spændende oplæg - praksis- og forskningsrelevante. 
 • Inspirerende oplæg og hyggeligt samvær med kolleger.
 • Det sociale, herunder at kunne spejle mig i kolleger i forhold til almenmedicinsk identitet og værdier. Jeg håber at få bekræftet troen på, at almen praksis er på vej et rigtigt godt og spændende sted hen! Få en spand "næring" at dyrke videre på mentalt og fagligt. 
Hvad venter du på? Her er direkte link til tilmeldingen

Kender du et lægetalent, som skal have en pris?

På årsmødet den 1. oktober skal vi også uddele DSAM's Talentpris 2021. Talentprisen gives til en person eller en praktiserende læge, der ved en ekstraordinær indsats har medvirket til at profilere selskabet og/eller standen og/eller har ydet noget ud over det sædvanlige til gavn for patienterne og faget almen medicin. Med prisen følger 10.000 kr.

Har du en kollega i tankerne, som fortjener DSAM's talentpris for sit gode arbejde? Så send din begrundede indstilling i en mail til dsam@dsam.dk. Fristen for at indstille en kandidat er 1. august 2021.

I 2020 var det den nynedsatte Kasper Lorenz Johansen, der vandt den ærefulde pris. Han fik bl.a. prisen for sit utrættelige arbejde som yngre almenmediciner i FYAM og senere for sin indsats i DSAM, hvor han bl.a. var idemanden og en af drivkræfterne bag en national DSAM-kampagne, som handler om kontinuitet i sundhedsvæsenet.

Du kan se en film om sidste års prismodtager her

DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk