Fyraftensmøde den 23. august 2022 om forskning, valg og hygge

Sommeren er slut og til gengæld nærmer tiden sig for vores fyraftensmøde den 23. august 2022 kl. 17.30 på Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus, Bartholins Allé 2, Aarhus C.

På mødet skal vi høre lidt om nogle af de aktuelle forskningsprojekter. Blandt andet vil Astrid Julie Bønnelykke fortælle om kræftrisiko hos patienter med nyopdaget anæmi i almen praksis.

Mødet kommer også til at handle om DSAM-valget. Vi skal have en kort beretning for året, høre lidt om, hvad arbejdet i regionsbestyrelsen indebærer, og hilse på de kandidater, der stiller op. Og det er der forhåbentlig mange, der gør.

Der bliver også plads til hygge og kollegial snak, og vi skal selvfølgelig have lidt at spise og drikke. Mere info følger, når programmet er endeligt på plads. 

Tilmeld dig mødet senest 15. august

Vi har brug for dig!

Den regionale bestyrelse er en del af DSAM's repræsentantskab. Her i Midtjylland er der intet mindre end tre medlemsposter og en FYAM-suppleantpost på valg. Af medlemsposterne skal to være speciallæger og én kan besættes af alle stemmeberettigede. Der er desuden tre suppleantposter åbne, som skal besættes af to speciallæger og en FYAM’er.   

Mødedeltagelse honoreres, men arbejdet er drevet af faglig lyst og interesse, og det giver inspiration, som rækker lidt udover den daglige klinikdrift – selvom den altid har sit afsæt heri. 

Hvis du brænder for at være med, skal du sende et valgoplæg til dsam@dsam.dk senest den 26. august kl. 12. Oplægget lægges på vores regionale valgside.

Er du derimod i tvivl, om du skal melde dig, er du meget velkommen til at kontakte den nuværende bestyrelse, eller du kan troppe op på mødet den 23. august og høre mere. 

Vi håber meget, at du har lyst til at være med. 


DSAM, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø

Telefon: 7070 7431 E-mail: dsam@dsam.dk