DSAM Logo

Har du en idé, men mangler hjælp til at få den realiseret, så er her en god mulighed.

Måske har du været på kursus og hørt noget, du ikke helt kan genkende hos dine patienter. Læst en artikel, som ikke helt passer på dine patienter. Haft flere patienter, der ikke helt passer ind i lærebøgerne eller med det, der menes "på bjerget". Ja, så har du en idé til et projekt.

PLU-fondens formål er at yde støtte til udvikling af almen praksis. PLU-fondens bestyrelse ønsker at støtte praktiserende læger eller læger under uddannelse til almen medicin til at komme i gang med kvalitetsudviklings- og eller forskningsbaserede projekter. Fondens bestyrelse ønsker med dette initiativ at få læger med ideer i gang med projekter ved at aflønne en konsulent, der kan bruges som vejleder til igangsætning af projektet. Har du en ide, du kunne tænke dig at forfølge, vil PLU gerne høre fra dig. Vi prøver så at finde en person med erfaring inden for det pågældende område, som kan påtage sig opgaven at vejlede dig i starten på projektet. Du behøver blot at beskrive din idé i prosa, men gerne med entusiasme.

Lad os høre fra dig – også selv om dine tanker og ideer om et projekt ikke er færdigafpudsede – det er netop her, vi vil kunne hjælpe dig videre!

Kontakt:
PLU-fonden
Stockholmsgade 55, st.
2100 København  Ø
a.graff@mpl.dk 
Tlf. 35 26 67 85 (Sekretariatet)