Dansk Selskab for Almen Medicin logoDansk Selskab for Almen Medicin logo

Region Midtjylland

Medlemsmøde med forskningsprojekter og info om valget

Til efteråret afholdes det årlige digitale valg til DSAM's repræsentantskab, men inden da vil vi gerne invitere til et medlemsmøde, hvor vi først skal møde et par forskere og høre om deres spændende arbejde (se mere nedenfor), og dernæst møde kandidaterne til valget og høre om arbejdet i den regionale DSAM-bestyrelse. Vi slutter mødet af med hygge og en bid brød.

Medlemsmødet holdes den 21. august 2024 kl. 17.30 - 20.00 på Forskningsenheden for Almen Praksis, Aaarhus Universitet, Bartholins Allé 2, bygning 1260, 8000 Aarhus C. 

Af hensyn til forplejningen kræves der tilmelding

Man er selvfølgelig meget velkommen til at deltage i mødet, selvom man ikke ønsker at stille op til valget.

De to forskningsprojekter:

  • Simon Graff: "Nye muligheder for praksis – hvorfor familiær hyperkolesterolæmi ikke længere er en nål i høstakken."

  • Randi Kræmmer Nielsen: ”Hvordan kan almen praksis bidrage til, at patientens værdier og prioriteter bliver hørt i forløb med livstruende sygdom?” 

Vil du være med?

Hvis du gerne vil stille op, skal du sende et valgoplæg til dsam@dsam.dk senest den 28. august kl. 10. Oplægget lægges på kandidatoversigten på hjemmesiden.  

Der er ingen krav til længden af dit valgoplæg, men det kan for eksempel indeholde lidt om din baggrund, og hvad dine mærkesager er.

Mødedeltagelse honoreres, men arbejdet er drevet af faglig lyst og interesse, og det giver inspiration, som rækker lidt udover den daglige klinikdrift – selvom den altid har sit afsæt heri. 

Nuværende bestyrelse

Poster med stjerne er på valg.

Marius Andersen, formand *)Marianne Dam Lentz, medlem Helene Larsson, medlem *)Bodil Lyngholm, medlemEmil Heilmann Sørensen, FYAM-medlem

Majbrit Petri Christensen, suppleant *)Marie Zangenberg, FYAM-suppleant *)

*) angiver, at personen er på valg i år.

Se kandidaterne til valget.

Hvor mange skal vælges?

Der er 2 medlemmer på valg. Mindst 1 post skal besættes af en speciallæge, den anden kan besættes af alle stemmeberettigede.

Derudover er der 3 suppleantposter, hvoraf 2 skal besættes af speciallæger og 1 skal besættes af en FYAM'er. Suppleantposterne er 1-årige.

De kandidater, der opnår flest stemmer, opnår valg. Øvrige kandidater bliver suppleanter efter antal opnåede stemmer.